Kim Metso

Nice

Flow

La Palma

När jag och Emma åkte till La Palma (alltså inte Las Palmas) så var det ur säsong men vi behövde få oss en dos av sol på förhand. Flyget dit gick via Teneriffa, där vi fick byta till mindre modell av både flygplats och flygplan för den sista biten. Väl framme på rätt ö gjorde vindarna så att det blev det en svajig landning på den lilla flygplatsen som låg mellan havet och en bergsvägg. Minibussen till hotellet delade vi med bland andra ett äldre finskt par som jag hade fått guida till rätt buss på den förvirrande parkeringen på Teneriffa. Den gamla mannen var otroligt glad, lika glad som hans fru var reserverad. När jag och Emma reser kan man alltid lita på att det mest är vi och pensionärer där, var det än är.

Utan att ha nån särskild plan för vad vi skulle göra så blev höjdpunkten på resan en tur vi gjorde upp till La Palmas högsta punkt, Roque de los Muchachos i nationalparken Caldera de Taburiente. Längs slingriga vägar åkte vi buss den första långa biten, och gick sedan några kilometer till slutmålet. Det var väldigt varmt och nästan lite väl hurtigt för oss, men samtidigt är jag lättimponerad av natur så det var helt klart värt det.

Winter wonderland

Way Out West

Semester

Semestern i år tillbringades till största delen på landet i Småland. Där utfördes mass-simning över sjön (fast själv är jag badkruka och paddlade i en kanot brevid), gicks på auktion, och hade kräftskiva. Bland mycket annat. Efter det åkte jag och Emma till Way Out West och passade på att hänga lite i Göteborg.

Texel

Emma och jag var i Nederländerna på besök hos Emmas syster med familj som bor i Haag. Vi ville passa på att se något mer och eftersom vi redan varit i Amsterdam bestämde vi oss för de frisiska öarna. Som vanligt var de mest vi och pensionärer där, men det var i alla fall väldigt fint!

Vinter

Popaganda

Way Out West

← Nyare inlägg Äldre inlägg →